За нас

Фирма ЕТ Кирил Малинов КА7 се занимава с продажби на едро и дребно на бижутерия , подаръци , произведения на изкуството и козметика с българска роза. Предлагаме богат избор на бижута ръчна изработка  от естествен камък , медицинска стомана , естествена кожа , полимерна смола , глина  и кристали   , който се изработват  в нашите ателиета . Бижутата които се изработват от нас се предлагат брандирани под  марката КА7 . Бижутата  от нашата марка могат да бъдат закупени на едро от търговци  с големи отстъпки . Фирмата ни предлага и бижута на други водещи производители.В  сайта ще откриете богато разнообразие от модерни и стилни  бижута , богата гама колиета , гривни , обеци , пръстени и комплекти за всеки вкус.  Предлагаме дамски бижута , модерна мъжка бижутерия и бижута подходящи за деца.В нашият сайт ще намерите продукти изработени от различни  минерали с подробно описание за свойствата ,  качествата и  произхода на всеки минерал.
  В сайта ще откриете голяма гама от картини и икони.Картините и иконите в нашият сайт са  рисувани  от водещи български автори . Картините са оборудвани с масивни дървени  рамки произведени от  български , испански и италиански производители. В  сайта има и картини оборудвани с ръчно изработени  рамки по дизайн на марката КА7 ,  те също може да бъдат закупени на едро от търговци в страната след предварително договорени отстъпки. 
 Работим със всички водещи производители  и вносители на подаръци и, сувенири и картички.Тук ще намерите подаръци подходящи за всякакви  поводи и празници.Богато разнообразие от подаръци подходящи за рожден ден , имен ден ,бизнес подаръци , подаръци за  коледа и нова година. Разполагаме с подходящи подаръци и покани за сватби , годишнини , кръщене , новородено . Тематични подаръци за нов дом , магазин , офис  и заведение.