БЪРЗА поръчка на телефон 089 476 0396

Доставка и плащане

 

Начин на плащане

Всички цени в сайта са крайни с включен ДДС.

1.НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ/пощенски паричен превод /

За да получите документ за покупката, моля, изискайте разписка за пощенски паричен превод (ППП) от куриера. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба №18 от ЗДДС и договор за НП с ППП с лицензиран пощенски оператор, сумите получаваме по банкова сметка на фирмата. Не работим с лично предаване и заплащане в брой.

Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване в офис на Еконт. При заплащането се използва Пощенски паричен превод(ППП). Клиента получава фискален документ от Еконт Експрес ООД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

2.Плащане по банков път

Плащането се извършва по банков път след , което клиента може да получи поръчаният продукт с доставка до своя адрес , офиса на куриерската фирма или офис на български пощи.

Поръчките за чужбина се изпращат по Български пощи след заплащане на сумата по поръчката и таксата за транспорта по-банков път.

В основанието за плащане задължително вписвайте номера на поръчката.

ВАЖНО:Банковите такси по плащането са задължително за Ваша сметка.

Банковата сметка:

Капри Шансе ЕООД

Банка ДСК

BIC:STSABGSF

IBAN:BG40STSA93000030618778

Доставка

1.Всички поръчки направени през сайта  ка7.bg  се доставят в цялата страна чрез Български пощи  и Econt .

- Поръчките по пощата се изпълняват според графика и ценорасписа на Български пощи след предварително заплащане на продукта по банков път. – http://www.bgpost.bg/bg/346

- Поръчките до вратата на посоченият адрес се изпълняват от куриерска фирма Еконт . При поръчка под 150.00  лева тарифата за доставка до вратата на клиента може да откриета на саита на Еконт https://www.econt.com/services/shipment-price.

- Поръчките до офис на куриера се изпълняват от куриерска фирма Еконт . При поръчка под  150.00 лева доставката до офис на Еконт е в размер на https://www.econt.com/services/shipment-price .

2.Безплатна доставка при поръчка на продукти на стойност над  150.00  лева.

3.При друга опция за доставка  различна от посочената  в сайта , клиента заплаща цялата сума по доставката независимо от размера на нейната стойност и сумата на направената поръчка след заплащанане на сумата по банков път..

Връщане и замяна

1.Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже безусловно от договор от разстояние или от договор извън търговския обект, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка в случай, че е избрал различен от стандартния най-евтин за търговеца /в сайта ka7.bg това е доставка чрез български пощи/ начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно.

14-дневният срок започва да тече от датата на приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача.В рамките на 14 дни след заявеното желание за отказ от договора потребителят следва да върне стоката на търговеца. В срок от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, търговецът възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.

2.Поръчки който все още не са изпратени могат да бъдат отменени чрез изпращане на мейл до shop@ka7.bg или обаждане на телефон 0894760396.

3. При констатация на дефектна стока Капри Шансе ЕООД се ангажира тя да бъде подменена с нова съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител или да бъде възстановена депозираната за стоката сума в 14-дневен срок, , считано от датата, на която потребителят е  упражнил правото си на отказ.Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката , са за сметка на Капри Шансе ЕООД.

4. При несъответствие на стоката с основните характеристики посочени в страницата, Капри Шансе ЕООД възстановява платената за стоката от потребителя сума, включително и транспортните разходи, начислени за придобиване на стоката, съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП  в срок от 14 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

5. Алтернативно решаване на спорове /АРС/

 При възникнал спор, който е отнесен за разглеждане от потребителя директно към търговеца, но не е бил решен между тях, потребителят има възможност за Алтернативно решаване на спорове. Алтернативното решаване на спорове между потребители и търговци представлява извънсъдебно помирително производство на доброволен принцип. То се осъществява посредством помирителни комисии.

Потребителите имат две възможности:

1.Да използват Европейската платформа за онлайн решаване на спорове(ОРС)https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=BG   - единен портал за достъп, който позволява на потребителите и търговците в ЕС да уреждат споровете си, свързани с трансгранични онлайн покупки, а така също и с национални.

2.Да подадат заявление за осъществяване на посредничество директно към КЗП, намиращо се в текущата секция. Информация за видовете помирителни комисии и стъпките за формиране на помирителна комисия https://kzp.bg/login

Стоки и услуги за който клиентът няма право на отказ

1.При доставка на стоки изработени по поръчка на Клиента , изработени специално според неговите изисквания.

Гаранция на продукта

1.Продавачът ka7.bg предлага гаранция ако производителя предоставя такава  . В повечето категории стоките , които се предлагат поради  естеството си не могат да имат гаранция.

2.Поправката/ремонтът на продукти извън гаранционния срок или в рамките на този срок, но при положение, че задължението на Продавача да приведе стоката в съответствие с Договора за прождаба е отпаднало на каквото и да е основание, подлежи на заплащане от страна на Купувача и се извършва в срок, уговорен между страните.